ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

SilverLove се стреми да гарантира защита на личните Ви данни, когато ползвате нашите услуги. Моля, запознайте се с политиката ни за поверителност.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?
SilverLove контролира личните данни, които ни изпращате и носи отговорност за личните Ви данни по смисъла на българския Закон за защита на личните данни, с който се прилага Директивата 95/46/ЕО на ЕС за Защита на личните данните GDPR (General Data Protection Regulation).

Къде се съхраняват личните Ви данни?
Данните, които събираме от Вас се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП. Всеки отделен случай на прехвърляне личните Ви данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

Какви видове лични данни събираме?
Ние ще събираме личните данни, които ни изпращате, например, когато правите поръчки, когато се свързвате с нас за връщане нас за връщане на стока или рекламация. Личните данни, които ни изпращате могат, например, да включват информация за контакт и информация за плащането.

Как използваме личните Ви данни?
Възможно е да използваме личните Ви данни за следните цели:

да създадем и управляваме Вашия личен акаунт, да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги, да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставката, да се свържем с Вас в случай, че възникнат проблеми с доставката на Вашата стока и да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за промени, да ви изпратим оферти с маркетингови цели и да усъвършенстваме нашите системи за предоставяне на услуги,.

Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити.

Какви са правата Ви?
По всяко време (безплатно веднъж годишно) имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Ако данните Ви са неточни, непълни или несъществени, можете да поискате да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данните Ви, когато законът изисква да се съхранява информацията, напр. счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, напр. неуредени дългове. Може да оттеглите по всяко време съгласието си да използваме данните Ви за маркетингови цели. Може да се свържете с нас на info@silverlove.eu

Кой има достъп до личните Ви данни?
Вашите данни могат да бъдат споделяни и използвани от нас. Никога не предаваме, продаваме или разменяме данните Ви за маркетингови цели с трети страни извън SilverLove. Данните, които са препращат към трети страни, се използват за извършване на заявените от Вас горепосочени услуги, например транспортни фирми във връзка с доставката на стоки, счетоводни фирми за обработка на законови документи и медийни агенции за разпространение на информационен бюлетин.

Как защитаваме личните Ви данни?
Предприели сме технически и организационни мерки, за да защитим Вашите данни от загуба, манипулация и неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите.

Бисквитки

С цел правилната работа на сайта, запазваме на Вашето устройство малки файлове с данни, които се наричат бисквитки.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашето устройство, когато посещавате уебсайт. Те позволяват на сайта за запазва в тях Вашите действия и предпочитания, като език, шрифт и други настройки, за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато преминавате от страница в страница или посещавате сайта на ново.

Как използваме бисквитките?

Бисквитките се използват за запаметяване на:

- Вашите настройки за показване, като например – избран език, цветове, шрифт и други.

- Информация дали сте дали съгласие за ползване на бисквитките за този сайт.

- Освен това, за някои от вградените в сайта видео клипове и модули, могат да събират анонимна информация как сте стигнали до съответната страница и кои клипове сте гледали.

Разрешаването на бисквитките не е абсолютно необходимо за уебсайта, за да работи, но ще допринесе за по-доброто му използване. Можете да изтриете или блокирате бисквитките, но ако го направите е възможно някои функции на сайта да не работят добре.

Информацията, свързана с бисквитките, не се използва за установяване на самоличността Ви, а образците с данни са изцяло под наш контрол. Бисквитките не се използват за цели, различни от описаните тук.

Как да контролирате бисквитките

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитките когато пожелаете – за повече информация вижте ТУК. Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашето устройство, а също така можете да настроите браузера да ги блокира. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт. Освен това може някои функции или услуги да не работят правилно.

СЪГЛАСИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НЕ БИСКВИТКИ

Този сайт използва бисквитки.

Ние използваме бисквитки, за да персонализираме съдържание и реклами и да анализираме трафика си.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване, ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Промени в нашата политика за поверителност

Всички промени, които е възможно да направим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани тук и, когато е подходящо, ще ви бъдат изпратени по имейл. Моля, проверявайте уебсайта редовно, за да видите актуализации или промени в нашата политика за поверителност. Продължавайки да използвате нашия уебсайт, ще се счита, че сте приели такива промени.

За връзка с нас относно обработката на личните ви данни ни пишете на shop@silverlove.euи наш служител ще се свърже в Вас.