За нас

Добре дошли в електронния магазин на „Силвър Лав“ ЕООД.
Обещаваме ви безпроблемно и забавно пазаруване в красивия свят на SilverLove.

Продуктите на SilverLove са създадени за момичета и жени които намират красота в детайлите и знаят как с бижуто да заявят себе си. Нежният и изискан дизайн на предлаганите линии говори за изтънченост, вкус и едновременно – умение да останеш верен на себе си във всяка ситуация. Това са творения, изработени с любов, предназначени за клиенти, които искат да излъчват неподправен стил и самочувствие.

Кликни върху линка отдолу, за да се потопиш в света на нашите съкровища.

Влез и разгледай!

Гривна за талисмани "Обич" - примерна комбинация
SilverLove се ангажира да предостави бижута, които носят в себе си едновременно елегантност и закачка за дами, които не се страхуват да се откроят, за тези, които са наясно със собствения си стил и винаги знаят как да намигнат на живота и да внесат пъстрота в ежедневието. Предлаганите от нас бижута и талисмани ще допълнят по най-добър начин външния ви вид и са перфектен завършек на всеки тоалет. С линията SilverLove ще завладеете вниманието на околните и ще излъчвате настроение, самочувствие и класа във всеки един момент и по всеки повод. Не забравяйте, че красивото бижу винаги може да накара жената да засияе и да овладее изкуството да бъде себе си!

Защото вие го заслужавате!

Проектиране и дизайн на бижута
Проектиране и дизайн на бижута
Принтирани бижута
Обработка за отливане на бижута
Отливане на бижута
Дейности след отливане на бижута
Примерни бижута

 

Сертифициран произход

Всички сребърни бижута на SilverLove са с чистота на пробата от 925 хилядни, не съдържат никел и тежки метали и са 100% хипоалергенни, екологични, те са проверени в лаборатория и са маркирани с държавен знак. Фирмата притежава свидетелство за броя, грамажа и установения титър на проверените и маркирани изделия.

Бижутата от стомана се изработват от така наречената неръждаема (медицинска) стомана. Медицинската стомана не потъмнява, не предизвиква алергии и нежелани реакции. Този клас стомана се използва и при хирургическите инструменти. Хирургическата стомана е лесна за почистване и е устойчива на корозия.

Предлаганите от нас бижута са както внос, така и произведени от водещи български бижутерийни компании.

Бижутата ни се съчетават отлично както с ежедневни тоалети, така и с елегантна визия за специални поводи.
Предлаганите от нас продукти се доставят в изискана кутийка, подходяща за подарък.

Фирма „Силвър Лав“ ЕООД е регистрирана по „Валутния закон“, като търговец с благородни метали и скъпоценни камъни. Удостоверение N6659

„SilverLove“е регистрирана търговска марка на „Силвър Лав“ ЕООД

Силвър Лав“ ЕООД
ЕИК 205472291
адрес за кореспонденция:
гр. Пловдив
ул. Вълко Шопов 16, офис 201
телефон: +359 879 16 26 05
info@silverlove.e

Главно меню